Villa Mia Selina

Klasifikacija Klasifikacija Klasifikacija Klasifikacija
Lovrec
Cijena: 130 EUR / noć

Malo gdje ćete biti u stanju tako daleko i tako brzo ostaviti iza sebe stresan svakodnevni život i uroniti u svijet mira i opuštanja kao u prekrasnoj Vili Mia koja se smjestila u selu Selina, nedaleko od poznatog istarskog gradića Sv. Lovreča, jednog od najstarijih očuvanih srednjovjekovnih utvrđenih gradova u Istri. 

Vaš odmor iz snova čeka vas na 137 kvadratnih metara Vile okružene zelenilom i mediteranskim raslinjem. Luksuzno uređena vila odiše komforom i jedva čeka da Vas dočeka u svoje dvije odvojene dvokrevetne spavaće sobe, dva kupatila s tušem, većim s dva umivaonika za Nju i Njega i manjim s perilicom za rublje.

Na prizemlju se proteže veliki, prozračni i svijetli dnevni boravak i blagavaonica za 6 osoba kao i izuzetno moderno opremljena kuhinja u kojoj ćete pronaći sve što će Vam odmor učiniti ljepšim, mirisnijim i ukusnijim, uključujući i perilicu za suđe. Velika francuska vrata vode iz dnevnog boravka direktno na natkrivenu terasu s vrtnim namještajem koja je osobito lijepa u večernjim satima dok povjetaras lahori kroz baldahine koji je uresuju. Tu je i veliki privatni bazen s terasom za sunčanje i ležaljkama, kao i prostor za roštiljanje. 

Stepenište iz prizemlja vodi na gornju etažu na kojoj se nalazi dodatni dnevni boravak s udobnom kutnom garniturom i prostorom za zabavu koji samo čeka da se smjestite ispred televizora u večernjim satima i uživate u kakvom filmu. Vaša djeca zasigurno će uživati u kutcima koji su namijenjeni isključivo njima, poput male grupe za sjedenje na terasi i privatnog dječjeg igrališta odmah pored kuće. Ni Vaš automobil neće ostati zakinuti za malo pažnje, budući da Vam je na raspolaganju natkriveni privatni parking na ulazu u vrt Vile. Jednostavno sve u i oko Vile Mie osmišljeno je s ciljem da Vama i Vašoj obitelji i prijateljima pruži nezaboravan odmor u Istri.  


Osobni podaci
Boravak

Dodatne naknade

Naknada Iznos Dobna granica Dodaj

Izračunavanje cijene

Usluga Količina Iznos
Odrasli 2 -
Djeca - -
Ukupna cijena

Ekskluzivne ponude za naše pretplatnike !  Ekskluzivne ponude za naše pretplatnike